Excursies

Onze kaasboerderij leent zich uitstekend voor een bezoek, elk jaar ontvangen wij vele schoolklassen, kinderen die hun verjaardag vieren tussen de boerderij dieren en verschillende groepen die een kaasproeverij en rondleiding krijgen door onze kaasmakerij en boerderij. Dit kan een onderdeel zijn van een bedrijfsuitje of als tussenstop bij een wandel of fietstocht.

Tip voor een bijzondere dag uit:
Maak een fiets of wandeltocht in de omgeving van Vianen en combineer dat met een kaasproeverij. Daarna kunt u dineren (met kortingsbon) bij een van de onderstaande restaurants die streekproducten, o.a. onze kaas, in hun gerechten verwerken. Of laat je verwennen bij tuincentrum Huiting tijdens een heerlijke high tea.

Scholen

Excursies

Er zijn pakketten beschikbaar voor de groepen 3/4, 5/6 en 7/8.

Duur: 2 uur | prijs: scholen uit provincie Utrecht krijgen subsidie, anders €62,50 | te boeken via www.boerderijindekijker.nl | Tijdstip: op aanvraag

 

Excursies

Verjaardagsfeestjes

Kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen hun verjaardagsfeestje op de boerderij vieren. We maken een rondgang over de boerderij en bekijken en verzorgen de dieren. We voeren de kalfjes, borstelen het paard, melken de (kunst)koe, zoeken de kippen eieren, aaien de geiten voelen even hoe het is om in zo’n grote tractor te zitten, proeven de kaas , drinken wat en als we nog tijd over hebben kunnen de kinderen nog even op de trampoline springen.

Duur: 1 uur en 30 minuten | Prijs* €75 tot 10 kinderen, daarna €2 per kind

Nieuw

Verjaardagsfeestje in combinatie met kookworkshop met Otto’s kookbus. Informatie op aanvraag.

Groepen

Jongeren en volwassenen kunnen geheel op maat een groepsrondleiding krijgen met kaasproeverij.

Prijs en tijdstip op aanvraag

Individueel

Als u onze boerderijwinkel bezoekt kunt u even in de stallen kijken of er nog nieuwe dieren geboren zijn en even de lekkere boerderij geur op snuiven. Als u van tevoren een afspraak maakt, staat er een kaasproeverij in de vorm van een kaasplankje en een glas sap voor u klaar.

Te boeken op vrijdag en zaterdag | Kosten*: €4,50 p.p.

*Alle genoemde prijzen zijn richtprijzen inclusief BTW. Voor actuele prijzen kunt u daarom het best vooraf contact met de Kaasboerderij van Rossum opnemen.

-->