Boerderijwinkel en assortiment

Een deel van de geproduceerde melk wordt op onze boerderij verwerkt tot boerenkaas. Op ambachtelijke wijze wordt een kaas bereid van het Goudse boerenkaas type. Naast Goudse boeren kazen van 12 kg zijn wij ons de laatste jaren meer gaan toeleggen op 1kg kaasjes, baby Gouda en op kruidenkazen van zowel 12 als 1 kg. Dat deze stap succesvol is laat zich zien in de laatste regionale kaaskeuringen waarbij wij op de onderdelen baby Gouda en kruiden kaas meerdere jaren achtereen de 1e en 2e prijs in de wacht sleepten.
De verkoop van de kaas vindt plaats in onze sfeervolle boerderij winkel en trekt klanten uit Vianen, Lexmond en wijde omgeving. Ook vinden vele toeristen en geëmigreerde kaasliefhebbers de weg naar onze kaasboerderij.

Assortiment

U kunt ons assortiment bekijken door hieronder op een van de afbeeldingen te klikken. U kunt de kazen ook online bestellen. Wij sturen de (vacuüm verpakte) kaas desgewenst naar u op of u kunt een afspraak maken om de producten op te halen (ook buiten openingstijden).

Goudse kazen
Goudse kazen
Kruidenkazen & specials
Kruidenkazen & specials
Sappen & jams
Sappen & jams
Overige producten
Overige producten